Jabolčni zavitek

Ni boljšega ko moja babica ali mama naredita pravi jabolčni zavitek ki je boljši od katerega koli drugega. Pa čeprav bi vam rad povedal skrivnost v pripravi te dobrote vam je žal nemorem (saj je skrivnost) ampak upam da vam bo všeč tole nadomestilo:

VIR

Tako kot lahko na začetku posnetka izveste je jabolčni (štrudelj) zavitek slovenjska tradicionalna jed ki jo Slovenci velikokrat pripravljamo (vsaj mi doma ga 🙂 ).V restavracijah pa ga mogoče dobite tudi na takšnem krožniku:

Naš domač “štrudelj” pa izgleda nakako takole in upam da bo tudi vaš tako (če ga boste seveda po tem prispevku pripravili).

VIR

Upam da vas je ta prispevek naučil nekaj o sladici ki je v Sloveniji pripravljena neštetokrat.

Ta vnos je bil objavljen v Kulinarika. Zaznamek za trajno povezavo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja