London

London je mesto v katerem sem bil le enkrat vendar moji spomini niti enkrat nabodo pošli iz moje glave tam se obiskal The Aqarium, The London Eye katerega slika je spodaj ter tudi lutkovno galerijo z modelacijami slavnih umetnikov (igralcev, pestnikov , , , ).

VIR

Tukaj pa je tudi slika Aquariuma ki sem ga obiskal. V njemu sem videl najrazličnejše živali vodnega sveta od meduz do največjih morskih psov.

VIR

Moram pa izpostaviti tudi hojo vojakov okoli kraljičinega gradu saj bo ostala nepozabna zame. Moram pa phvaliti to usklajenost in držo vojakov saj se njihov korak nikoli ne ustavi kajšele zgrši pot.

VIR

Želim pa vam predstaviti tudi Londonski park Hyden park ki je blizu Londonske palače in je tudi blizu mesta kjer sem bil v Londonu na potovanju. V parku lahko najdete vrstne živali kot so naprimer veverice golobi ampak mi neboste verjeli da lahko tam srečate tudi papigo tako kot sem jo jaz. (to je moja slika)

Park pa kot lahko vidite na sliki je zelo zaraščen in na nekaterih mestih zelo neprehoden.

London sem si jaz v svoji izkušnji zapomnil zelo dobro in kot mesto, ki nikoli ne spi vendar pa si želim, da bi tudi vi lahko tako kot jaz doživeli občutke ki so se mi priganjali po glavi ko sem stopal po tem mestu. Vendar pa zaradi trenutne situacije (covid 19) Londona ne moremo obiskati ampak po koncu virusa bo to ena mojih prvih destinacij. Upam pa da je bil moj opis Londona v pomoč nekomu ki si ga želi obiskati.

Tukaj pa je še malo mojih slik iz potovanja po Londonu.

Ta vnos je bil objavljen v Sanjski dopust. Zaznamek za trajno povezavo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja